Twitter komt met grootse camera-update voor app

De Twitter-app heeft een update ontvangen waarbij er gebruik gemaakt kan worden van de vernieuwde camera-opties. Het sociale netwerk wil met de update de camera-optie populairder maken en een prettigere gebruikerservaring bieden.

Camera-update voor Twitter

Twitter voegt met een update een nieuwe camera-update klaar. Je kunt niet alleen met tekst delen wat je denkt, maar ook met foto’s. De nieuwe camera-integratie maakt de applicatie nog beter. De volgende veranderingen zijn door Twitter doorgevoerd;

  • Snelle toegang tot de camera. Open de app, swipe naar links en je bevindt je in de camera. Snel genoeg om een foto te maken en te tweeten!
  • Eenvoudiger om Tweets in de juiste gesprekken met de juiste mensen te krijgen. Als je op een evenement bent en geo-services hebt ingeschakeld, stelt de camera een relevante hashtag of locatie voor. Dit begint met grote evenementen en Amerikaanse sportwedstrijden en zal vanaf daar verder worden uitgebreid.
  • Foto’s en video’s van de bijgewerkte camera zijn groter en levendiger. Omdat media vaak een conversation starter is, hebben we de conversation lay-out bijgewerkt voor een naadloze ervaring.

De update wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Downloaden kan via onderstaande button. In de toekomst moet de camera verder uitgebreid worden met nieuwe functionaliteit en mogelijkheden.

Twitter
Twitter
Ontwikkelaar: Twitter, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel