Moto Camera-app bijgewerkt met live filters, histogram en veel meer

Motorola heeft haar camera-app voor verschillende Motorola-toestellen voorzien van een update. De nieuwe versie van de Moto Camera 2 app brengt een hoop nieuwe features die het maken van foto’s moet verbeteren. De AR Stickers komen ook naar meerdere toestellen.

Moto Camera 2 app update

Met enige regelmaat voorziet Motorola haar camera-applicatie, die je terug kunt vinden op verschillende devices van het bedrijf, van een update. In december kwam er nog een update waarbij je bijvoorbeeld een watermerk toe kon voegen aan een foto. Er is nu weer een update beschikbaar voor de app; en dat zien we terug bij Moto Camera 2, versie 7.2. In de camera-app krijg je een aantal extra mogelijkheden te zien bij het icoontje met der negen tegels (extra opties).

Moto Camera 2 - Live Filters

Live Filters

Deze opties geven bijvoorbeeld Live Filters en AR Stickers. Deze stickers worden later in februari toegevoegd in Google Lens, zo laat Motorola weten, alleen de snelkoppeling zit er alvast in. Voor de Live Filters kun je direct tijdens het maken van een foto kiezen uit twaalf lagen. Deze worden over het beeld gelegd. Met de filters kun je een extra dimensie toevoegen aan je beeld.

Moto Camera 2 - Histogram

Histogram en Kelvin

Een andere nieuwe optie is het histogram en de temperatuur in Kelvin. Zo kun je nog betere foto’s maken wanneer je er voor kiest om deze te maken met de handmatige modus. Terwijl je de camera beweegt zie je het histogram zich aanpassen. Zo weet je of de foto op de goede manier belicht is. De Kelvin temperatuur kies je bij de witbalans.

Moto Camera 2 - AR Stickers

Tevens zijn er nog enkele andere verbeteringen doorgevoerd, waaronder bugfixes en is de ‘Leveler’ voorzien van een verbeterde interface. De AR Stickers zijn al sinds december beschikbaar voor de Moto Z3 en Z3 Play en komen vanwege de gestelde hardware-eisen niet naar de Moto G7 Play, Moto G6, Moto G5S Plus, Moto X4 en Motorola One. Naar andere toestellen komen ze dus eind februari.

Je kunt de update voor de applicatie direct downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Moto Camera 2
Moto Camera 2
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel