Hands-on en preview: dit is de nieuwe Moto G7-serie

Motorola heeft donderdag haar nieuwste G-serie gepresenteerd. Met goede specs, een mooie instapprijs en mooie kleurtjes wil Motorola de Moto G7 reeks succesvol maken. We geven een eerste indruk in onze Moto G7 preview. Inclusief een video van de nieuwe Moto G7 Plus.

Eerste indruk Moto G7

Na lange tijd van ‘leaks’ en opgedoken berichten is de Motorola Moto G7-serie officieel gepresenteerd. De G7-serie volgt de succesvolle G6-serie op waarmee het bedrijf goede zaken heeft gedaan. Iedere minuut werden er 3000 Moto G6-toestellen verkocht, zo meldde het bedrijf trots. DroidApp heeft de vier verschillende toestellen vast in handen mogen houden. De toestellen hebben veel weg van de vorige generatie, maar biedt toch weer wat extra’s.

^ Moto G7

Alle smartphones draaien vanuit de doos direct op Android 9 Pie, zonder overbodige software, maar wel met de handige Moto Actions, die ook wel Moto Experiences worden genoemd. Ook is er bij allen een vingerafdrukscanner aanwezig. Motorola benadrukt dat je bij alle Moto-smartphones de foto’s in de hoogste, originele kwaliteit kunt opslaan in je Google Photos. Deze worden dus niet gecomprimeerd.

^ Moto G7 Play

Vanaf midden februari zijn de Moto G7 Plus, G7 Power en G7 Play verkrijgbaar in ons land. De Moto G7 komt medio maart in de winkels te liggen. De Power is voorzien van degelijke specs met 4GB aan werkgeheugen en een flinke 5000 mAh accu. De Play is de goedkoopste smartphone van de vier met een prijskaartje van 150 euro. Voor dit bedrag krijg je een 5,7 inch HD-display en een Snapdragon 632 processor. De Moto G7 is een stijlvolle smartphone met een 6,2 inch Full-HD+ beeldscherm en Snapdragon 632 processor. Tevens is er snel opladen en een 3000 mAh accu.

^ Moto G7 Power

De meest uitgebreide smartphone, waar in Nederland vooral de focus op gelegd zal worden, is de Moto G7 Plus. Deze stijlvolle smartphone heeft ook een 6,2 inch Full-HD+ beeldscherm met druppel-notch en biedt een 16MP camera met optische beeldstabilisatie. Voor de muziekliefhebber zijn er stereo-speakers en er is een Snapdragon 636 processor.

Het grote voordeel van de toestellen van Motorola uit deze zevende generatie G-serie is dat er drie poorten zijn. Er is dus niet alleen ondersteuning voor dual-sim, maar daarnaast ook nog ruimte voor een geheugenkaart. De rode kleur van de Moto G7 Plus is mooi, maar zie ook de Iced Violet-kleur van de Moto G7 Power niet over het hoofd;

Moto G7 Power Iced Violet

Moto G7 Plus

We hebben op de redactie de Moto G7 Plus meegenomen, in een mooie rode kleur. Deze ligt goed in de hand, lijkt op het eerste gezicht uitstekend qua snelheid en heeft een prettig afleesbaar scherm. De Moto G7 Plus heeft een 3000 mAh accu welke eveneens via de 27W snellader opgeladen kan worden. Daarnaast klinkt het geluid uit de stereo-speakers erg goed!

De Moto Actions zijn ideaal. Even draaien met je pols voor het openen van de camera, en door te schudden met je Moto schakel je direct de zaklamp in of uit. We waren al erg enthousiast in onze Moto G6 Plus review en Moto G6 review, of we net zo enthousiast zijn over de G7, lees je binnenkort in een uitgebreide review op DroidApp.nl! De eerste indruk is in ieder geval positief!

Wil je een toestel uit de Moto G7-serie winnen? Doe dan mee met onze DroidApp Fotowedstrijd!

Tijdelijk krijg je bij bestelling van de Moto G7 Plus een gratis Bluetooth Pulse Escape+ draadloze headset!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel