Moto G7 Plus, Power en Play vanaf nu verkrijgbaar: alle aanbiedingen

Eerder deze maand presenteerde Motorola haar nieuwe G-serie. De Moto G7-serie is nu op één toestel na verkrijgbaar in Nederland. Het gaat om de Moto G7 Power, G7 Plus en G7 Play. We zetten de details op een rij.

Moto G7-serie in Nederland

Je kunt vanaf nu de nieuwe Motorola-smartphones in de winkels zien liggen. Motorola heeft haar nieuwe G7-serie uitgebracht in ons land. Het is niet de volledige serie, de Moto G7 zelf komt over een maandje. De Moto G7 Plus, Power en Play zijn al wel verkrijgbaar en zijn de opvolgers van de smartphones uit de G6-serie. De G6 Power was er niet, dat is een nieuw toestel uit de G-serie.

Moto G7 Plus

De Motorola Moto G7 Plus is een erg stijlvolle smartphone met een 6,2 inch Full-HD+ beeldscherm met druppel-notch. Er is Android 9 Pie met daar de handige Moto Actions. Naast twee simkaarten kun je de 64GB opslagruimte uitbreiden met een geheugenkaart. Er is een Snapdragon 636 octa-core processor en 3000 mAh accu. De 12MP + 5MP dual-camera kan ook in RAW je foto’s schieten. Opvallend zijn de stereo-speakers die erg goede geluidskwaliteit leveren. Het toestel kost 299 euro.

Moto G7 Power

Moto G7 Power

Motorola heeft ook de Moto G7 Power, voorzien van een flinke 5000 mAh accu. Het toestel heeft een Snapdragon 632 processor, samen met 4GB RAM en 32GB opslagruimte. Aan de voorzijde pronkt het 6,2 inch HD+ beeldscherm met notch en er is een 12 megapixel camera. Ook de Power draait op Pie en biedt de handige Moto Actions. De Moto G7 Power kost 209,99 euro en er is naast in zwart ook in het mooie Iced Violet. Voor de Power Kan soms wel een iets langere levertijd gelden.

Moto G7 Play

Moto G7 Play

Het goedkoopste toestel uit de G7-serie is de Moto G7 Play. Deze smartphone heeft een 5,7 inch HD+ beeldscherm met een Snapdragon 632 processor. Daarbij is er 2GB RAM, 32GB opslagruimte en een 3000 mAh accu. De smartphone maakt foto’s met de 13 megapixel camera en er is Android Pie met de Moto Actions. De prijs van het toestel komt uit op 149,99 euro.

Kopen?

Wil je de Moto G7 kopen? Dat kan, via de onderstaande linkjes kun je de toestellen direct bestellen. Mocht je de Moto G7 Plus liever willen winnen, dan kun je ook meedoen aan de DroidApp fotowedstrijd!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel