Nokia Camera app krijgt met update stickers en verbeteringen

Nokia heeft een nieuwe update uitgebracht voor de Nokia Camera app. De update wordt via de Play Store uitgerold en bevat een aantal nieuwe functies en verbeteringen.

Nokia Camera app met stickers

In de Google Play Store heeft Nokia een update uitgebracht voor de Nokia Camera app. De nieuwe features die in de applicatie zijn te vinden, is de verbeterde ondersteuning voor Google Lens en Google Motion. Met die laatste kun je net als in de Google Motion Stills app korte, leuke animaties maken.

Nokia Camera stickers

Op toestellen die een dual-camera hebben en hier ondersteuning voor hebben, is er daarnaast ondersteuning voor de stickers. Deze kun je gebruiken bij het maken van een foto. Ook is er een nieuw icoontje voor de beauty-modus en kun je sneller naar de Pro-modus schakelen door omhoog te vegen. Deze laatste feature werkt alleen met toestellen die de Zeiss-lens hebben.

Het kan zijn dat de nieuwe Nokia Camera app (nog) niet compatibel is met alle Nokia-smartphones. zodra dit wel het geval is, kun je de update terugvinden in de Google Play Store.

Camera
Camera
Ontwikkelaar: HMD Global
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel