Falcon Pro 3: update 1.6 brengt nieuwe functies naar geliefde Twitter-app

Joaquim Verges is de ontwikkelaar van de geliefde Twitter-app Falcon Pro 3. Nadat het eventjes stil bleef rondom updates en nieuwe functies, is er nu Falcon Pro 1.6. Deze brengt een aantal handige toevoegingen naar de Android-app.

Falcon Pro 1.6

Falcon Pro 3 is een Twitter-app die veel in het nieuws kwam enige tijd geleden. De applicatie kreeg te maken met een enorme stroom aan gebruikers waardoor het tegen het maximale tokenlimiet aankwam van Twitter. Er kwam een nieuwe app en gebruikers moesten betalen als zij de app wouden gebruiken. Alleen een demo-versie is gratis.

Falcon Pro 1.6

De app heeft een grote groep gebruikers achter zich en heeft nu Falcon Pro 1.6 uitgerold. De update brengt verbeterde previews van websites, inclusief ondersteuning voor AMP. Daarbij is de manier van scrollen verbeterd zodat het prettiger lezen is. Nieuw is de multi-photo layout waarbij maximaal 4 foto’s in een tweet direct zichtbaar zijn. De videospeler, inclusief de bediening daarvan is verbeterd en de favorieten zijn vervangen door hartjes en likes. Je kunt voortaan een tweet liken door er dubbel op te tikken.

Je kunt Falcon Pro 3 versie 1.6 downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Falcon Pro 3
Falcon Pro 3
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel