Fenix 2: grote update voor zeer geliefde Twitter-app nu beschikbaar als Preview

De ontwikkelaars van de eerder verwijderde Twitter-app Fenix hebben de applicatie een nieuw leven in geblazen. Er komt nu een tweede versie en Fenix 2 kan nu gedownload worden als gratis Preview-versie. Deze beta-versie geeft een goed beeld van wat we van de nieuwe versie kunnen verwachten.

Fenix 2 Preview

In de Play Store is een Preview-versie te vinden van de nieuwe update die we kunnen verwachten voor Twitter-app Fenix. Het gaat om Fenix 2 Preview en deze app is voorzien van een geheel nieuwe vormgeving. Daarbij zijn er tal van handige functies zoals multi-accounts ondersteuning, een scherm dat je volledig kunt personaliseren en strakke voorvertoningen van mediabestanden zoals foto’s, video’s en links naar externe websites.

Fenix 2.0 Preview is gratis beschikbaar, maar de ontwikkelaars laten wel weten dat de stabiele, definitieve versie van Fenix tegen betaling beschikbaar zal komen. Dit geldt ook voor degenen die eerder de huidige versie van Fenix hebben aangeschaft, omdat versie 2.0 een compleet nieuwe app is.

De erg geliefde Twitter-app werd in april vorig jaar verwijderd uit de Play Store nadat het het zogenoemde token-limiet van Twitter had bereikt. Hierdoor konden er geen nieuwe gebruikers aangemeld worden.

Fenix 2 is dus nu als preview-versie beschikbaar, die je kunt downloaden via onderstaande button.

Fenix 2 Preview (Unreleased)
Fenix 2 Preview (Unreleased)
Ontwikkelaar: mvilla
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel