Twitter-app krijgt weer chronologische tijdlijn en kleurrijke conversaties

Twitter werkt aan verschillende verbeteringen voor de Android-app. De applicatie wordt vanaf nu weer voorzien van een chronologische volgorde. Daarbij werkt het bedrijf aan kleurrijke conversaties.

Tijdlijn weer chronologisch

Twitter heeft de optie om je tijdlijn weer op chronologische volgorde te bekijken, weer toegevoegd. De tijdlijn wordt standaard weergegeven op basis van relevantie. Hierbij wordt automatisch bekeken welke tweets voor de gebruiker het meest interessant zijn. Voor Apple iOS werd de optie om de chronologische volgorde standaard te gebruiken, vorig jaar al toegevoegd. Nu komt deze dus ook naar Android.

Door op de sterretjes te drukken, kun je eenvoudig schakelen tussen de laatste tweets in chronologische volgorde en kun je ook weer terug naar de meest relevante tweets.

Twitter kleur conversaties

Meer kleur

Een andere stap waar Twitter aan werkt zijn kleurrijke conversaties. In een beta-versie zijn gekleurde conversaties te zien. De gesprekken krijgen een kleur zodat deze beter herkenbaar zullen zijn. Tevens worden belangrijke antwoorden (zogenoemde replies) nog meer uitgelicht door een andere kleur. Volgens Techcrunch zal ook gebruik gemaakt worden van visuele effecten en aanwijzingen en krijgen bijvoorbeeld mensen die je volgt een ander kleurtje dan de mensen die je niet volgt, maar wel hebben geantwoord. Het is niet bekend wanneer de kleurrijke conversaties definitief doorgevoerd worden. Voorlopig begint het bij een test.

Twitter
Twitter
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel