Twitter gaat applicaties uitbreiden met stickers voor je foto’s

Foto’s voorzien van stickers is binnenkort mogelijk met Twitter. De applicaties van het sociale netwerk krijgen spoedig de nieuwe functionaliteit. Al eerder kwamen er aanwijzingen naar buiten dat Twitter stickers zou gaan toevoegen. Nu krijgen we een voorproefje van hoe de stickers in de Twitter-app eruit zullen komen te zien.

Twitter stickers

Iedere dag worden er miljoenen foto’s verstuurd via Twitter. Met de introductie van Stickers moeten gebruikers een extra dimensie aan hun foto’s kunnen toevoegen. Binnenkort wordt het mogelijk om voor het uploaden van een foto te kiezen uit de verschillende sets van stickers.

Met de Twitter stickers kan je een foto extra humor meegeven, je gevoelens overbrengen of om een andere reden. Je kan daarbij de stickers draaien en het formaat wijzigen. Het wordt tevens mogelijk om andere foto’s met dezelfde sticker(s) te vinden op het sociale netwerk via een handige snelkoppeling.

Al eerder verschenen er berichten over de Twitter stickers, maar het bleef erna stil. Volgens Twitter kunnen we in de komende weken de sticker-functie in de mobiele apps verwachten. Vorige week schreven we al over de Twitter nachtmodus die nu gefaseerd wordt uitgerold voor de Android-app.

Twitter
Twitter
Ontwikkelaar: Twitter, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel