‘Twitter experimenteert met stickers in app’

Twitter is voortdurend bezig met het brengen van verbeteringen en extra functies voor de mobiele apps. Zagen we eerder al de GIF-ondersteuning, is Twitter nu op kleine schaal aan het experimenteren met het toevoegen van stickers in de applicatie van Twitter.

Twitter stickers

Stickers kennen we al wel uit verschillende applicaties zoals Facebook Messenger, Snapchat en Telegram, nu is ook Twitter begonnen met het experimenteren met het gebruik van stickers. Voordat je een foto verstuurt zouden gebruikers in dat geval de mogelijkheid moeten krijgen om een sticker aan hun afbeelding toe te voegen. De functie wordt nu met een kleine groep gebruikers getest.

Twitter stickers

Het zou wellicht mogelijk zijn dat Twitter foto’s met een bepaalde sticker kan koppelen aan een bepaalde categorie. Gebruikers zouden dan bij het kiezen van een hart-sticker, ook andere foto’s met diezelfde hart-sticker kunnen bekijken. Ook zou Twitter laten zien hoe anderen eenzelfde foto hebben bewerkt. Tevens zijn er aanwijzingen gevonden voor het toevoegen van zogenoemde ‘Stamptags’, ‘Taptags’ en ‘Stickits’. Wat dit precies inhoudt, moeten we nog even afwachten.

Twitter stickers

Twitter lanceerde eerder al de ondersteuning voor het vinden en versturen van GIF’jes. Vorige week introduceerde Twitter de timeline waarbij op een andere manier berichten werden gesorteerd en niet meer op alfabetische volgorde. Gelukkig is dit uit te schakelen via een handig stappenplan.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel