Twitter lanceert functie ‘Terwijl je weg was’ voor Android

De Twitter-app voor Android heeft een kleine update gekregen. Met de nieuwe functie ‘While you were away’ ofwel ‘Terwijl je weg was’ geeft Twitter een samenvatting van wat je de afgelopen uren hebt gemist.

Twitter heeft een nieuwe update doorgevoerd in de Android-app. Met ‘while you were away’, of voor Nederlandse gebruikers ’terwijl je weg was’ krijg je een samenvatting te zien van een aantal tweets, die je zonder die functie niet zou hebben gezien. De tweets die je te zien krijgt worden geselecteerd aan de hand van bepaalde factoren, waaronder de betrokkenheid.

twitter while you were away

De nieuwe functie zal bij intensieve gebruikers van de Twitter-app minder vaak te zien zijn, zo meldt Twitter. Het is vooral handig voor gebruikers die niet zo vaak de Twitter-app openen. Eind januari werd de functie al uitgebracht voor Apple iOS en vandaag is de functie ook voor Android beschikbaar.

Om ‘Terwijl je weg was’ te gebruiken hoef je geen update uit te voeren voor de Twitter-app. De nieuwe functie zal automatisch zichtbaar zijn in de komende uren. Eerder rolde Twitter voor Android al groepsgesprekken en een eigen videodienst uit.

Twitter
Twitter
Ontwikkelaar: Twitter, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel