Verschijnt er een nieuwe Sony Xperia Compact?

Als we afgaan op de nieuwe berichten, dan lijkt er een moment aan te breken dat we een nieuwe compacte smartphone van Sony kunnen verwachten. Er zijn al verschillende details opgedoken van de smartphone.

Sony met nieuwe Xperia Compact?

Sony zou van plan zijn om met een nieuwe compacte smartphone te komen. De fabrikant heeft in het verleden meerdere compacte exemplaren gemaakt, maar na de Xperia XZ2 Compact waren de toestellen niet meer echt compact te noemen. Dat gaat mogelijk veranderen, zo blijkt uit nieuwe geruchten. Mogelijk wordt de nieuwe telefoon aangekondigd op het Mobile World Congress in Barcelona, dat eind februari wordt gehouden.

Sony Xperia XZ2 Compact internet

Sony Xperia XZ2 Compact

Wat de naam wordt van het nieuwe Xperia-apparaat is nog niet bekend, maar er zijn wel wat berichten over de mogelijke specificaties. Naar verluidt gaat het om een toestel met een 5,5 inch beeldscherm, met een beeldverhouding van 21:9. Het zou niet gaan om een high-end smartphone, gezien de aanwezigheid van een Snapdragon 675 processor. De afmetingen van het toestel zouden uitkomen op 138 x 60 centimeter.

Het aantal toestellen dat door Sony aan de man wordt gebracht daalt nog altijd flink. In 2017 wist het bedrijf 13,5 miljoen smartphones te verkopen, terwijl de meter in 2018 niet verder kwam dan 6,5 miljoen toestellen. Het aantal verkochte smartphones in het eerste halve jaar van 2019 kwam uit op 2,5 miljoen. Toch zet Sony nog steeds in op het uitbrengen van smartphones. We zijn dan ook benieuwd naar de nieuwe devices die komend jaar worden uitgebracht. Van het nieuwe compacte toestel zijn nog geen foto’s.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel