Video: de Samsung Experience 10 interface op de Galaxy S9

Samsung is bezig met het optimaliseren van Android Pie voor de verschillende Galaxy-toestellen. Samen met de update naar Android 9 Pie, komt er ook een nieuwe versie van de eigen skin; Samsung Experience 10. Eerder zagen we al foto’s, nu een video.

Samsung Experience 10 in video

We schreven van de week over de nieuwe Samsung Experience 10 skin die door Samsung gerealiseerd wordt. Daarbij wordt de skin van Samsung meer naar de standaard Android-ervaring geschoven, zo werd bij het zien van de screenshots al duidelijk. Mocht je nog verder benieuwd zijn naar de uitwerking van Samsung Experience 10 in Android 9.0 Pie, dan is onderstaande video het kijken waard.

In de uitgelekte versie van de Experience skin krijg je een eerste indruk van deze tiende versie. Het gaat hier om een testversie van Samsung Experience 10, die dus voor de definitieve release nog op bepaalde gebieden aangepast zou kunnen worden. Ook zien we het donkere thema terug in de video. Het is nog niet bekend wanneer de definitieve update verschijnt voor de Galaxy-devices.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel