Vodafone geeft iedereen gratis 500 MB internetbundel: meld je aan

Telecomprovider Vodafone geeft iedere klant de mogelijkheid om een gratis databundel te krijgen van 500 MB. Zowel prepaid-klanten als abonnees kunnen gebruik maken van de gratis internetbundel, zo ontdekte DroidApp. Je moet je alleen nog wel even aanmelden.

Gratis Vodafone internetbundel

Vodafone geeft tijdelijk een gratis Vodafone internetbundel weg van 500 MB. Deze bundel kan gebruikt worden door klanten met zowel prepaid als een abonnement. Je dient je hiervoor wel voor middernacht aan te melden, zo ontdekte DroidApp.

Vodafone internetbundel

Sustainable Development Goals

De reden van de gratis databundel is dat Vodafone en de maatschappelijke organisatie Global Citizen, in de week van 17 september aandacht vragen voor het eenjarige bestaan van de Sustainable Development Goals. Dit zijn doelen van de Verenigde Naties om voor 2030 de belangrijkste problemen in de wereld op te lossen. Deze doelen worden gesteund door alle leden van de VN. De hoofddoelen zijn armoede beëindigen, ongelijkheid en onrecht bestrijden en het oplossen van het klimaatprobleem.

Volgens Vodafone is de duurzaamheidsstrategie van de provider nauw verbonden en in grote mate gebaseerd op deze doelen (SDG’s). Om deze reden geeft Vodafone iedere klant de mogelijkheid om eenmalig 500 MB gratis te krijgen.

Aanmelden

De 500 MB bundel is eenmalig en kan alleen in de maand september gebruikt worden. Daarbij maak je eerst je eigen databundel op, daarna pas de 500 MB bundel. De databundel kan je alleen binnen Nederland gebruiken en na je aanmelding zal je uiterlijk zaterdag 17 september de bundel ontvangen. Het aanmelden voor de gratis bundel moet gebeuren voor dinsdag 13 september 23:59 uur. En dat kan via deze link.

Eerder stond in de voorwaarden dat je je tot woensdag 14 september 14:00 uur kon aanmelden voor de gratis internetbundel. Om onverklaarbare redenen is dit nu door Vodafone aangepast naar dinsdag 13 september 23:59 uur.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel