Vodafone-klanten kunnen nu in Play Store betalen via telefoonrekening

Nadat een groot aantal providers in Nederland al ondersteuning boden voor het betalen van Play Store aankopen via de telefoonrekening, biedt nu ook Vodafone deze optie aan. Er gelden wel enkele beperkingen.

Vodafone: betalen in Play Store

Klanten van Vodafone kunnen content aanschaffen in de Google Play Store, en betalen via hun telefoonrekening. De kosten hiervan verschijnen daarbij op de factuur, die je iedere maand van Vodafone krijgt. Vodafone is relatief laat met het ondersteunen van betalingen in de Play Store. Andere providers boden deze optie al langer aan.

Je kunt dus voortaan games, apps, muziek en andere content betalen via je telefoonrekening. Echter geldt hiervoor wel een maximum bedrag van 20 euro per item. In je My Vodafone account vind je de aankopen die je hebt gedaan terug onder het kopje ‘Aankopen bij derden’. Ook prepaid klanten kunnen de optie gebruiken, zolang er maar voldoende beltegoed is.

De functie is vanaf nu voor iedere Vodafone-klant beschikbaar in de Google Play Store. Het instellen van het betalen via Vodafone, kan in de Play Store app via het zijmenu > Account > Betaalmethoden > Factureren via Vodafone.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel