Waze 3.8 verschenen voor Android met nieuwe functionaliteiten

Navigatiedienst Waze, welke in 2013 is overgenomen door Google, heeft een update ontvangen naar versie 3.8. Waze 3.8 bevat enkele nieuwe mogelijkheden waaronder het realtime delen van je locatie met vrienden.

De navigatiedienst Waze heeft vandaag een update gekregen naar versie 3.8. Waze maakt het vanaf nu mogelijk om realtime je locatie te delen met vrienden. Je locatie kan gedeeld worden met vrienden die in de lijst van contactpersonen staan.

Waze 3.8 Android Waze 3.8 Android

Ook kan vanuit de applicatie nu een locatie gedeeld worden met een druk op de knop. Het adres van je huidige bestemming, locatie kan gedeeld worden met een of met meerdere vrienden. Daarnaast kan niet alleen een actuele locatie verzonden worden, maar ook plaatsen uit de geschiedenis of favorieten. De vrienden ontvangen dan een link waarna er genavigeerd kan worden naar het desbetreffende adres.

In de nieuwe versie van Waze zijn nog enkele andere verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Alle nieuwe functies in Waze 3.8 zijn in onderstaande video te vinden.

Waze 3.8 voor Android is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel