Week 20 – slimme fotobewerker Perfectly Clear en _Prism puzzel-game voor 10 eurocent

Een nieuwe week, nieuwe aanbiedingen. Ook deze week zijn er weer twee toepassingen in de Play Store afgeprijsd naar 10 eurocent. Het gaat om de uitgebreide fotobewerker Perfectly Clear en de meditatieve puzzel-game _Prism.

Play Store aanbiedingen week 20

Foto-applicatie Perfectly Clear maakt je foto’s net wat beter, zo beloven de ontwikkelaars. Het omschrijft zichzelf als een gebruiksvriendelijke, eenvoudige applicatie die toch alle mogelijkheden biedt. Intelligente fotocorrectie zorgt ervoor dat je met één tik het beste uit je foto haalt. Om het beste resultaat te behalen maakt het gebruik van tal van algoritmes en een technologie die 30 miljoen keer per dag wordt gebruikt door professionele fotografen. De werking van Perfectly Clear

Meditatie en puzzels

Ook de game _Prism is afgeprijsd. Deze game is niet zomaar een puzzelspel, maar eentje waarvoor je veel tijd moet uittrekken. De speeltijd is namelijk gemiddeld één uur. _Prism combineert een meditatieve ervaring met een puzzelgame waardoor je tijdens het puzzelen kunt ontspannen.

Beide apps zijn te downloaden via onderstaande buttons. De apps kosten normaal ruim drie euro, en nu dus tijdelijk €0,10.

Perfectly Clear
Perfectly Clear
Ontwikkelaar: EyeQ Imaging Inc.
Prijs: € 3,39
_PRISM
_PRISM
Ontwikkelaar: Clint Siu
Prijs: € 3,24
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel