Week 25 – Shuttle+ Music Player en Cut the Rope voor €0,10

Nadat vorige week een rekenmachine-app en de game Zip Zap in de aanbieding waren in de Play Store, vinden we ook deze week weer nieuwe voordeeltjes. Deze week kun je Shuttle+ Music Player en Cut the Rope downloaden voor €0,10.

Shuttle+ Music Player

Iedere week kiest Google één app en één game uit die Android-bezitters een week lang voor 10 eurocent kunnen downloaden uit de Google Play Store. Deze week zijn dat weer wat bekendere titels. Zo is er bijvoorbeeld Shuttle+ Music Player. Deze applicatie is een lichtgewicht app waarmee je je muziek kunt afspelen op je smartphone of tablet.

Shuttle+ Music Player

Naast een strak Material Design kun je gebruik maken van handige opties zoals de 6-band equalizer met bass boost, ingebouwde songteksten ofwel lyrics, de sleep timer en integratie voor Last.fm Scrobbling. Daarnaast zijn er veel thema opties en kan automatisch de albumhoes opgehaald worden. Er is ook ondersteuning voor de Chromecast aanwezig in de betaalde versie.

Shuttle+ Music Player
Shuttle+ Music Player
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Cut the Rope

Een bekende game die deze week voor 10 eurocent gedownload kan worden is Cut the Rope. In vermakende spel moet je met het monstertje Om Nom zoveel mogelijk snoep en gouden sterren verzamelen. Hiervoor moet je bijvoorbeeld de juiste touwen doorsnijden zodat ze ook daadwerkelijk bij het monster terecht komen. Er zijn 17 levelpakketten met 425 levels, waardoor je met dit spel de vakantie wel doorkomt.

Cut the Rope GOLD
Cut the Rope GOLD
Ontwikkelaar: ZeptoLab
Prijs: € 0,99+

Lees ook

Reageer op dit artikel