Microsoft brengt eigen ‘Face Swap’ app uit in Play Store

De afdeling Garage van Microsoft heeft een nieuwe applicatie uitgebracht voor Android. Het gaat om de app Face Swap waarbij je een selfie kunt maken en deze kunt gebruiken in tal van scènes en situaties. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden met Face Swap van Microsoft.

Microsoft Face Swap

Microsoft Garage is een afdeling binnen Microsoft waar een team zit die in de vrije uurtjes wat knutselt aan nieuwe projecten. Eén van de projecten is de app Face Swap, een applicatie die nu beschikbaar is voor Android. Met de app kun je een foto van het gezicht van jezelf of iemand anders gebruiken in een van de vele scènes.

Er zijn verschillende categorieën waaruit je kunt kiezen met vervolgens een hoop mallen waarin je je eigen hoofd kunt plaatsen. Denk aan een mooie jurk, een andere outfit, een ander kapsel, in een spannend potje voetbal of één van de andere situaties en scènes.

De app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Eerder werd al een vergelijkbare app uitgebracht voor Android, nadat het al veel installaties wist te behalen op iOS; FaceApp.

Face Swap
Face Swap
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel