AirBrush app: de perfecte selfie in een handomdraai

Tijdens een etentje, je eerste date, je vakantie of gewoon op school. Waar we ook zijn, we kunnen het niet laten om een selfie te maken. Met de Android-app AirBrush heb je een fotobewerker die zich specifiek richt op het bewerken en optimaliseren van je selfie, lachen maar!

AirBrush: fotobewerker voor selfies

AirBrush is een fotobewerker voor Android die speciaal gemaakt is om je selfie nog mooier te maken. Doorgaans hebben de fotobewerkers op de smartphone wel de interessante tools voor je landschapsfoto of voor een collage van een feestje, maar niet voor je selfies. Omdat het maken van een selfie nog steeds enorm populair is, hadden de makers van AirBrush het idee daar wat aan te doen.

Airbrush selfie

Dankzij de AirBrush app is het mogelijk om vlekjes, puistjes en andere ongewenste dingen met een veeg over het scherm te verwijderen. Altijd al zo’n gebit willen hebben als in de tandpasta-reclame? Dankzij een speciale functie kan je met een druk op de knop je tanden bleken. Ook kan je de tint aanpassen, de helderheid van de ogen veranderen en meer diepte toevoegen aan je foto.

Airbrush selfie

Natuurlijk zijn er in AirBrush ook de nodige filters te vinden. Zo kan je nog meer je eigen draai geven aan je selfie. Met de bewerk-tool kan je ook de grootte aanpassen en kan je met hervormen delen smaller of breder maken. Wanneer je klaar bent met bewerken kan je het eindresultaat direct delen met je vrienden via social media.

Airbrush selfie

AirBrush is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

AirBrush: Easy Photo Editor
AirBrush: Easy Photo Editor
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel