Week 28 – Modern Combat 4 en Transparante weer-widget voor €0,10 in Play Store

Na enkele weken van afwezigheid zijn er deze week weer een app en game afgeprijsd naar 10 eurocent. In de Google Play Store zijn deze week Modern Combat 4: Zero Hour en de transparante klok en weer-widget voor een lagere prijs beschikbaar.

Play Store aanbiedingen: week 28

De game die deze week voor €0,10 is te downloaden is Modern Combat 4: Zero Hour. In dit spel is het zaak om een nucleaire ramp te voorkomen. Hiervoor moet je met je groep soldaten de wereldleiders zien te vinden en vervolgens te bevrijden uit de handen van een terroristische groepering. Het spel wordt vooral positief beoordeeld door de hoge kwaliteit graphics en spanning in het spel.

Transparante klok en weer Pro

Deze week is ook de app ‘Transparante klok en weer Pro’ afgeprijsd naar tien cent. In deze app vind je een verscheidend aanbod van widgets waarin de klok en het actuele weer wordt getoond. Hierbij kun je kiezen uit verschillende skins, groottes, instellingen en mogelijkheden. Ook vind je er de weersverwachting, radarbeelden en eventueel aanvullende informatie over je toestel.

Je kunt beide applicaties uit de Play Store downloaden via onderstaande buttons.

Modern Combat 4: Zero Hour
Modern Combat 4: Zero Hour
Ontwikkelaar: Gameloft SE
Prijs: € 6,99+
Transparante klok en weer Pro
Transparante klok en weer Pro
Ontwikkelaar:
Prijs: € 9,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel