Google Play Store v8 krijgt in-line changelogs (+ APK)

Google heeft versie 8.0 uitgebracht van de Google Play Store app en voorzien van verbeteringen. Tot nu toe is er in ieder geval één belangrijke wijziging opgedoken die we terugvinden in het update-overzicht van de Google Play Store.

Play Store in-line changelogs

Voor het downloaden van apps, games en andere content is de Google Play Store onmisbaar voor je Android-apparaat. Met regelmaat voert Google verbeteringen door voor de Android-app van de Play Store. Zo ook vandaag; versie 8.0 staat klaar. Met dit versienummer wordt het vermoeden gewekt dat er nog meer wijzigingen zijn in deze Play Store update, maar die zijn nog niet gevonden. Eén belangrijke wijziging is er al wel; in-line changelogs.

Google Play Store v8 in-line changelog

Dankzij in-line changelogs hoef je niet meer bij een update op de app zelf te tikken om te zien wat er nieuw is bij een update. Je kunt in het update-venster op de desbetreffende app tikken waarna een venster uitklapt met de changelog met veranderingen in een app. Google begint vanaf nu met het uitrollen van de nieuwe weergave in de Play Store. Mocht je niet zolang willen wachten, download dan hier de APK van Google Play Store 8.0.

Lees ook

Reageer op dit artikel