Week 33 – OfficeSuite Pro en game ‘Framed’ voor €0,10 in Play Store

Er zijn weer een app en een game afgeprijsd naar tien eurocent in de Play Store. De Play Store aanbieding van week 33 geldt voor de uitgebreide app OfficeSuite Pro en de game Framed. 

Play Store aanbiedingen week 33

Deze week kun je de app OfficeSuite Pro voor €0,10 downloaden uit de Google Play Store. Met deze applicatie kun je Office bestanden maken, openen, bewerken en exporteren naar PDF. Dit geldt bijvoorbeeld voor Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden. Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de online opslagruimte (15GB gratis) en er is een spellingchecker.

De pro-versie geeft je toegang tot wat extra functies. Zo kun je bestanden beveiligen met een wachtwoord, kunnen veranderingen bijgehouden worden tussen verschillende gebruikers en is er bijvoorbeeld ondersteuning voor interactieve formulieren in PDF’s. Je kunt de uitgebreide office-app downloaden via onderstaande button. De app kost normaal 15,99 euro.

OfficeSuite Pro + PDF
OfficeSuite Pro + PDF
Ontwikkelaar: MobiSystems
Prijs: € 31,99

Framed

Framed is de game die je deze week voor 10 cent in de Play Store kunt vinden. Het is een puzzel-game die al meerdere prijzen heeft gewonnen. Door de puzzel te veranderen kun je de verhaallijn aanpassen en zo het slot van een verhaal aanpassen. Je moet ze dus wel in de goede volgorde zetten om het spel door te komen. Onderstaande video geeft een beeld van het spel. Ook dit spel is deze week voor 10 eurocent te downloaden.

FRAMED
FRAMED
Ontwikkelaar: Noodlecake
Prijs: € 3,39
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel