Weeronline app update brengt weercijfers voor hardlopers en andere activiteiten

De ontwikkelaars van Weeronline hebben een nieuwe update klaar staan voor de Weeronline app. Met de nieuwste versie van de applicatie is het mogelijk om de weercijfers voor verschillende activiteiten te bekijken. Ideaal voor degenen die graag fietsen, hardlopen of een andere activiteit uitoefenen.

Weeronline app krijgt weercijfers

De Weeronline app wordt vanaf nu voorzien van een nieuwe update. De weer-app van Nederlandse bodem krijgt hierbij extra functionaliteit. Nadat de website al verschillende weercijfers laat zien, is nu ook de Android-app aan de beurt. Met de weercijfers krijg je in één oogopslag duidelijkheid in de weersverwachting en of een bepaalde activiteit aan te raden is. De cijfers worden voor drie dagen vooruit gegeven.

Voor hardlopers is er extra goed nieuws, want Android-gebruikers krijgen de primeur met het hardloopweercijfer, zo meldt Jaco van Wezel aan ons. Op basis van het weer wordt een cijfer tussen de 1 en 10 gegeven dat aangeeft of het goed weer is om een rondje te hardlopen. De totstandkoming van dit cijfer is dus specifiek voor het hardlopen bedoeld. Want het houdt rekening met de gevoelstemperatuur, benauwdheid, ijzige kou en temperatuurschommelingen. Hoewel het met regen niet fijn is om hard te lopen, is sneeuw veel vervelender. Dit zal dan ook zwaarder meewegen in het weercijfer.

Weeronline app weercijfer

Andere weercijfers die beschikbaar zijn in de app zijn bijvoorbeeld fietsen, wandelen, strand, barbecue, terras en wintersport. Ook nieuw in de Weeronline app is het Bever Weeradvies, van de gelijknamige winkelketen. In de vorm van gesponsorde content vind je weeradvies van Bever waarbij het ook bij slecht weer mensen wil stimuleren om buitenactiviteiten te doen. Gesponsorde content is volgens Weeronline nodig om de app gratis aan te kunnen bieden.

Downloaden

Weeronline verspreidt de update vanaf nu. Het gaat om een gefaseerde uitrol waardoor het enkele dagen kan duren voordat de update voor iedereen beschikbaar is. Je kunt de applicatie downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Weeronline
Weeronline
Ontwikkelaar: Infoplaza Network BV MV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel