Whappbook: Nederlands bedrijf drukt boek van je WhatsApp-berichten (+ korting)

Whappbook is een Nederlands bedrijf welke vanaf nu het mogelijk maakt om je WhatsApp-conversaties te laten drukken in een boek. Op deze manier kan je altijd nagenieten van de conversaties die je had met je vriend of vriendin. DroidApp mag je daarnaast een erg leuke korting aanbieden!

Whappbook

WhatsApp conversaties bundelen in een boek, zodat je er later altijd nog wat persoonlijks te lezen hebt. Het is vanaf vandaag mogelijk om je WhatsApp-conversatie met je ouders, je vriend, vriendin, buurvrouw of wie dan ook, te bundelen in een boek. In januari schreven we al over een zogenoemd ‘WhatsApp boek‘, maar deze dienst was toen enkel beschikbaar in Spanje.

Whappbook

Whappbook is specifiek voor de Nederlandse WhatsApp-gebruikers. Vanaf €9,95 is het mogelijk om een Whappbook te laten printen met daarin de foto’s en berichten die over en weer zijn gestuurd.

WhatsApp onderzoek

Whappbook heeft ook een onderzoek gedaan onder de Nederlandse WhatsApp-gebruikers. Volgens het bedrijf leest 59 procent van de WhatsApp-gebruikers in Nederland één tot drie keer per week zijn of haar WhatsApp-berichten terug. Daarbij heeft 81 procent aangegeven te balen als WhatsApp-geschiedenis verloren zou gaan. Mannen hechten de meeste waarde aan chats met zijn partner, terwijl vrouwen vooral de appjes met foto’s met hun beste vriendin niet kwijt zouden willen raken.

Whappbook

De reactiesnelheid verschilt ook enorm, zo blijkt uit het WhatsApp onderzoek. De partner krijgt gemiddeld binnen één minuut reactie van de ander. Een goede vriend of vriendin, broer, zus of (schoon)moeder moet gemiddeld vijf minuten wachten. We ontvangen het minst graag berichtjes van exen en kan het gerust een half uur duren voordat er een reactie gegeven wordt.

Zie ook: 10 gratis apps om meer uit WhatsApp te halen

Whappbook

DroidApp voordeel bij Whappbook

Op dit moment krijg je 10% introductie-korting. Lezers van DroidApp kunnen extra voordeel krijgen bij een bestelling bij Whappbook. DroidApp geeft jou 25% korting op een Whappbook wanneer je bestelt tot en met 7 mei 2015. Het bestellen van een Whappbook is heel eenvoudig.

  • Open WhatsApp op je telefoon
  • Houd een chat langer ingedrukt (niet de conversatie openen)
  • Mail de chat naar make@whappbook.com
  • Vervolgens krijg je een mail terug met een link waarna je kunt afrekenen
  • Gebruik de kortingscode “DROIDAPP” bij het afrekenen en krijg 25% korting
  • Dit alles is binnen 1 minuut geregeld!

via Whappbook

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel