WhatsApp komt met mogelijkheid voor archiveren van berichten [update]

In de nieuwe versie van de berichtendienst WhatsApp wordt het mogelijk gemaakt om berichten te archiveren. Met de nieuwe archiveer-functie in de chat-app kan je orde scheppen in je inbox met berichten.

WhatsApp heeft een nieuwe beta-versie uitgebracht van de populaire chat-applicatie. In WhatsApp kan nu orde geschept worden in je overvolle berichten-inbox. Berichten die je wel wil bewaren, maar niet meer in je overzicht wilt zien kunnen nu gearchiveerd worden.

whatsapp archiveer

De archiveer-functie is beschikbaar voor zowel groepsgesprekken als individuele gesprekken. Wanneer je een gesprek gearchiveerd hebt, kan je middels de zoekfunctie het gesprek gewoon weer oproepen en eventueel de archiveer-functie ongedaan maken.

whatsapp archiveer

Als een gesprek gearchiveerd is, zal echter de gebruiker bij een nieuw bericht wel het gesprek weer bij actieve gesprekken te zien krijgen. De nieuwe archiveer-functionaliteit is te vinden in versie 2.11.296.

Op het moment van schrijven is toevallig net WhatsApp versie 2.11.298 uitgebracht. In versie 2.11.298 zal een balk onderin beeld te vinden zijn waarmee een handeling voor het archiveren ongedaan gemaakt kan worden.

Wil jij ook de nieuwe versie van WhatsApp met de archiveer-functionaliteit? Dan kan je de officiële APK van WhatsApp downloaden vanaf de website van de chat-applicatie. Uiteraard kan je ook WhatsApp gewoon downloaden uit de Play Store, daar zal de nieuwe functionaliteit nog niet in te vinden zijn.

Update 11:58 uur : Door diverse bugs die in versie 2.11.298 zaten, is deze nieuwe versie op dit moment niet meer te downloaden van de website van WhatsApp. WhatsApp v2.11.294 is momenteel de meest recente versie die gedownload kan worden vanaf de website van WhatsApp. (Bedankt Sven voor deze aanvulling)

Ook interessant: 37 onmisbare WhatsApp tips die je moet weten

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel