WhatsApp 2.12.485: tab met link-geschiedenis en verdere verbeteringen

WhatsApp heeft nieuwe functies toegevoegd aan de Android-app. De verbeteringen in de chat-app zijn vooral te vinden op het gebied van het delen en bezoeken van links. WhatsApp heeft de nieuwe functies in de afgelopen dagen doorgevoerd. We zetten de vernieuwingen voor je op een rij.

WhatsApp

WhatsApp heeft de Android-app verder verbeterd. Vanaf nu kan je gebruik maken van een vernieuwd overzicht met gedeelde mediabestanden. Als je bij een conversatie klikt op ‘media’, krijg je een overzicht met twee tabbladen met gedeelde media zoals foto’s en video’s en een tabblad met links. Het overzicht met links geeft precies weer welke links er zijn uitgewisseld.

Links

Mocht je een link ontvangen via WhatsApp, dan kan je voortaan sneller de link kopiëren. Door even kort de link ingedrukt te houden, wordt de url naar de website direct gekopieerd naar het klembord van de telefoon.

WhatsApp berichten verwijderen

Berichten verwijderen

Als je in een conversatie kiest voor het wissen van de chat, dan krijg je nu een aantal extra opties te zien. Je kunt er voor kizen om alle berichten te wissen, berichten ouder dan 30 dagen te verwijderen of de berichten ouder dan zes maanden te verwijderen uit je geschiedenis. Mocht je berichten hebben voorzien van een ster, dan kan je aangeven dat die berichten wel behouden blijven, zodat deze belangrijke berichten niet gewist worden.

Downloaden

WhatsApp heeft de verbeteringen doorgevoerd in de nieuwste beta-versie. Op dit moment is dat versie 2.12.485. Mocht je de nieuwste WhatsApp-versie willen downloaden, dan kan je hier de WhatsApp beta APK downloaden vanaf de website van WhatsApp.

Bekijk ook: 37 onmisbare WhatsApp tips die je moet weten

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel