WhatsApp 2.12.367: sterren en link-previews nu ook in Play Store-versie

WhatsApp heeft een update uitgerold voor WhatsApp voor Android in de Play Store. In WhatsApp 2.12.367 komen we verschillende nieuwe functies tegen die eerder al toegevoegd werden aan de beta-versie van WhatsApp. De nieuwe functies zijn bijvoorbeeld de link-previews en het markeren van berichten met een ster.

WhatsApp 2.12.367

WhatsApp heeft in de Play Store een nieuwe versie uitgebracht van de populaire chat-app. WhatsApp 2.12.367 is de meest recent uitgebrachte update voor Android. Vanaf nu kan iedereen gebruik maken van de link-previews waarmee je voortaan in een bericht al een voorvertoning kan zien van de content op de website van de link. De chat-app voegde de link-previews in WhatsApp eerder al toe in de beta-versie WhatsApp 2.12.312.

WhatsApp link preview

Ster toevoegen

Begin november bracht WhatsApp een andere beta-versie uit, versie 2.12.338. Vanaf nu kan je met de Play Store versie van WhatsApp ook berichten een ster geven. Door een bericht ingedrukt te houden kan je een ster toevoegen. Hierdoor kan je berichten later snel terug vinden. In het menu vind je namelijk een optie ‘berichten met ster‘. Vanuit het overzicht met deze berichten kan je ook direct naar de plaats van dat bericht in een conversatie navigeren.

Voor bezitters met Android 6.0 Marshmallow is de manier om een bericht te delen vanuit een andere app naar WhatsApp verbeterd. Je krijgt in het ‘Direct Share’ venster direct de contacten te zien, zonder dat je in WhatsApp zelf nog de persoon moet selecteren.

WhatsApp ster

De update voor WhatsApp 2.12.367 brengt helaas nog niet de nieuwe emoticons, die wel al in WhatsApp Web zijn te vinden. Daarnaast is het helaas nog steeds niet mogelijk om bestanden en documenten uit te wisselen via WhatsApp. We verwachten wel deze mogelijkheid op korte termijn toegevoegd zal worden omdat de vertalingen al opduiken in het vertaalprogramma van WhatsApp.

Je kunt de nieuwste update voor WhatsApp downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Wat je niet mag missen:

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel