CCleaner 1.12: Nederlandse taal en opruim-tools voor WhatsApp

CCleaner heeft een nieuwe versie uitgebracht van de Android-app. CCleaner 1.12 is vanaf nu in het Nederlands te gebruiken. Daarnaast zijn er handige schoonmaak-tools toegevoegd voor WhatsApp waarmee je verder geheugen kunt vrijmaken voor andere dingen.

CCleaner 1.12

Piriform, de Britse ontwikkelaar van CCleaner, heeft een update uitgebracht voor de Android-app van CCleaner. In april vorig jaar verscheen CCleaner als beta-versie en een aantal maanden later verscheen de publieke versie van de Android-app in de Play Store. De update naar versie 1.12 brengt een aantal nieuwe functies naar de applicatie, waaronder de Nederlandse taal. Ook is er de Arabische, Catalaanse, Noorse en Hongaarse vertaling toegevoegd.

CCleaner 1.12

WhatsApp schoonmaak-tools

Misschien wel de handigste nieuwe functie in CCleaner zijn de WhatsApp schoonmaak-tools. Met deze functies wordt het mogelijk om geheugen vrij te maken. Verzonden afbeeldingen, video’s en audioberichten worden dan verwijderd. Ook oude database back-ups die zijn opgeslagen op de telefoon kunnen met CCleaner 1.12 gewist worden van de smartphone.

CCleaner 1.12 whatsapp

CCleaner heeft ook enkele verbeteringen doorgevoerd. Zo is de accuraatheid van de grafiek met opslagruimte en RAM-geheugen verbeterd en zijn er verschillende prestatieverbeteringen toegepast. Via onderstaande button kan de nieuwe versie van CCleaner gedownload worden uit de Play Store.

Lees ook: 37 onmisbare WhatsApp tips die je moet weten

CCleaner: telefoon opschonen
CCleaner: telefoon opschonen
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel