Solid Explorer 2.0 met schitterend Material Design uitgebracht

We hebben op DroidApp al meerdere applicaties besproken waarmee je je bestanden kunt beheren. In het lijstje met file-managers voor Android kunnen we nu Solid Explorer toevoegen. Solid Explorer 2.0 is voorzien van een erg strakke vormgeving. Solid Explorer maakt daarbij ook gebruik van een aantal plugins waarmee je de mogelijkheden nog verder kunt uitbreiden.

Solid Explorer 2.0

In de Play Store is een nieuwe versie van Solid Explorer uitgebracht. Solid Explorer 2.0 werd in de afgelopen maanden verder uitgewerkt als beta-versie en is nu voor iedereen beschikbaar. Met de app heb je toegang tot alle bestanden, die zowel op het interne geheugen staan als op de eventuele geheugenkaart.

De vormgeving van de applicatie is helemaal in de stijl van het Material Design van Google. Hierdoor oogt de applicatie erg strak en vinden we bepaalde elementen zoals de button en het navigatiemenu. Daarnaast kan je de vormgeving van Solid Explorer 2.0 helemaal naar eigen wens aanpassen door eigen kleuren te selecteren. Tevens kan je de icon-packs veranderen waardoor de icoontjes weer wat anders worden weergegeven.

Solid Explorer 2.0

In de applicatie zijn nog veel meer functies te vinden. Zo is er in Solid Explorer 2.0 ondersteuning voor de Google Chromecast, tal van cloud-diensten en kan je bijvoorbeeld gemakkelijk wisselen tussen twee mappen door te vegen. Via diverse plugins die gekocht kunnen worden kan je gebruik maken van USB OTG (On-The-Go), meer icoontjes en de plugin voor MEGA.

Solid Explorer 2.0

De eerste 14 dagen is de applicatie gratis te gebruiken. Mocht je de applicatie daarna willen gebruiken, dan kan via een in-app aankoop de app gekocht worden.

Solid Explorer File Manager
Solid Explorer File Manager
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel