Solid Explorer: schitterende file-manager voor Android flink afgeprijsd

Solid Explorer is misschien wel de beste file-manager voor Android. Het erg strakke Material Design, de uitgebreide mogelijkheden met onder andere ondersteuning voor externe apparaten en cloud-diensten maken de app erg fijn. Nu is bestandsbeheerder Solid Explorer flink afgeprijsd.

Solid Explorer

Op de redactie zijn we al lange tijd enthousiast gebruiker van de file-manager Solid Explorer. De applicatie is voorzien van alle mogelijkheden, inclusief ondersteuning voor cloud-diensten zoals Google Drive, Box, OneDrive, Dropbox en Mega. De ontwikkelaars hebben veel tijd gestoken in de vormgeving van de app en we zien overal strak Material Design. De mogelijkheden zijn eindeloos en uit te breiden middels plugins. Daarnaast is er standaard ondersteuning voor onder andere FTP, Chromecast en nog veel meer.

Mocht je twijfelen of Solid Explorer iets voor jou is, dan kan je altijd de app 14 dagen gratis uitproberen. Daarna kan je er voor kiezen om de app aan te schaffen. Tijdelijk is de prijs van Solid Explorer een stuk lager. In plaats van 1,99 euro betaal je tijdelijk 0,99 eurocent. Je kunt de app downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Solid Explorer File Manager
Solid Explorer File Manager
Ontwikkelaar: NeatBytes
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel