Solid Explorer: pro-versie van geweldige file-manager nu voor halve prijs

Solid Explorer is een applicatie waarvan we op de redactie groot fan zijn; de bestandsbeheerder voor Android heeft zoveel te bieden dat hij eigenlijk onmisbaar is. Voor de feestdagen heeft de ontwikkelaar de prijs van de file-manager verlaagd met de helft. Dit maakt de applicatie extra interessant.

Solid Explorer aanbieding

Solid Explorer werd dit jaar geüpdatet naar versie 2.0. In Solid Explorer 2.0 werd de vormgeving van de toepassing compleet vernieuwd, met Material Design. Solid Explorer is zeker de beste file-manager voor Android, naar onze mening. Dit komt door de vele mogelijkheden die de app te bieden heeft. Zo kan je gemakkelijk bestanden synchroniseren met de Cloud-diensten, bestanden uit wisselen via USB-OTG en snel bestanden verplaatsen dankzij de verschillende vensters; zonder je huidige positie kwijt te raken.

Als je Solid Explorer download uit de Google Play Store krijg je de eerste 14 dagen gratis om de app te testen. Als je daarna nog steeds gebruik wilt maken van de bestandsbeheerder, kan je met een in-app aankoop de volledige versie aanschaffen. De prijs bedraagt hiervan 1,99 euro, maar speciaal voor de feestdagen is de pro-versie nu voor de halve prijs beschikbaar, en dus aan te schaffen voor ongeveer één euro.

In Solid Explorer vind je in het uitschuifbare hamburger-menu de drie puntjes (naast het tandwiel), kies daar voor over; daar kan je de complete versie van Solid Explorer aanschaffen.

Bekijk ook: December-aanbieding: games en muziek flink afgeprijsd in Play Store

Solid Explorer Classic
Solid Explorer Classic
Ontwikkelaar: NeatBytes
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel