Nova Launcher Prime en meer apps verkrijgbaar voor 50 cent

In de Google Play Store zijn vandaag een aantal flink afgeprijsde applicaties te vinden waaronder de uitgebreide launcher Nova Launcher Prime. Apps zoals muziekspeler Poweramp, Twilight en zelfs Meme Generator zijn vandaag voor 50 cent te verkrijgen in Google’s applicatie winkel.

Apps voor 50 cent

Wie vandaag de Google Play Store opent komt misschien een aantal interessante aanbiedingen tegen. Apps die normaal gesproken rond de 5 euro kosten zijn vandaag afgeprijsd naar 50 cent. Een van die apps is Nova Launcher Prime, met deze uitgebreide launcher geef je je Android apparaat een nieuw jasje. Deze launcher kun je geheel naar eigen wens inrichten en de betaalde versie geeft toegang tot gebaren, aangepaste groepen en de mogelijkheid om apps te verbergen.

Nova Launcher 4.3

Nova Launcher Prime
Nova Launcher Prime
Ontwikkelaar: TeslaCoil Software
Prijs: € 3,99

De uitgebreide muziekspeler Poweramp is eveneens voor 50 cent te verkrijgen in de Play Store. Voor wie graag naar hoge kwaliteit audiobestanden luistert zal de flac-ondersteuning in deze app zeker waarderen. Om gebruik te maken van de volledige versie van Poweramp, moet je eerst de trail versie van Poweramp installeren en vervolgens de unlocker voor 50 cent aanschaffen en installeren.

Poweramp

Poweramp Music Player (Trial)
Poweramp Music Player (Trial)
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Poweramp Full Version Unlocker
Poweramp Full Version Unlocker
Ontwikkelaar: Max MP
Prijs: € 1,19

Meer aanbiedingen

Twilight is ook afgeprijsd naar 50 cent, met deze app kun je ’s avonds zonder pijn aan je ogen naar het scherm van je smartphone kijken. De app legt namelijk een rood filter over het scherm waardoor je minder last hebt van het blauwe licht wat als onprettig kan worden ervaren.

Twilight

Twilight Pro Unlock
Twilight Pro Unlock
Ontwikkelaar:
Prijs: € 2,99

Ben je op zoek naar een app voor allerlei sportieve workouts dan is de app 7 Minute Training Pro wellicht iets voor je. Met deze app doe je in zeven minuten een workout om bijvoorbeeld wat af te vallen of om even snel de spieren te trainen. De applicatie bevat tal van verschillende opdrachten voor diverse spiergroepen.

7 Minute Training app

7 Minute Training Pro
7 Minute Training Pro
Ontwikkelaar:
Prijs: € 3,19

Wil je graag snel een Meme maken dan kun je daarvoor de app Meme Generator gebruiken, in een handomdraai maak jij misschien wel de volgende internetmeme. In de app zijn al zo’n 700 memes te vinden met voorbeeld teksten die je kunt gebruiken.

Meme Generator PRO
Meme Generator PRO
Ontwikkelaar: ZomboDroid
Prijs: € 3,59

Lees ook

Reageer op dit artikel