Google Play Game Festival: exclusieve content en aanbiedingen in juni

Google geeft Android-bezitters de mogelijkheid om eens lekker te gamen deze maand. Tijdens het Google Play Game Festival krijg je deze maand toegang tot exclusieve content en aanbiedingen. Dus liefhebbers van games opgelet. We zetten de verschillende aanbiedingen voor je op een rij.

Google Play Game Festival

In de Google Play Store is het deze maand Play Game Festival. Tijdens dit ‘evenement’ kan je als game-liefhebber je hart ophalen aan de aanbiedingen en exclusieve content. Het festival duurt nog tot 23 juni 2016. Raceliefhebbers kunnen tot wel 40 procent besparen op automodellen in Asphalt Nitro en in Slither.io ontvang je tijdelijk de Google Play-slangenskin die ervoor zorgt dat je de langste speler wordt. Ook in Rayman Adventures krijg je korting op starterspakketten en in Disney Crossey Road krijg je een nieuwe exclusieve personage.

Google Play Game Festival

Een compleet overzicht van de aanbiedingen tijdens het Google Play Game Festival vind je in de Play Store app op je telefoon of tablet of hier via de webversie. In totaal zijn er twaalf games waar je je voordeel uit kunt halen.

Lees ook

Reageer op dit artikel