Nova Launcher 4.3 update brengt nieuwe features, waaronder nachtmodus

Nova Launcher 4.3 is uit beta gehaald en uitgebracht in de Google Play Store. Nova Launcher is sinds vandaag weer enkele features rijker: nachtmodus, een nieuwe folder stijl waar je uit kunt kiezen; de stijl zoals we deze gezien hebben in de preview van Android N, en de zoekbalk is verbeterd.

Nova Launcher 4.3

Nova Launcher is een alternatief voor de standaard launcher die wordt meegeleverd op je smartphone. Nova Launcher staat bekend om zijn vele features en hier zijn vandaag enkele features bijgekomen. Vooral de nieuwe nachtmodus springt in het oog. Met deze feature is het mogelijk om Nova Launcher een donker thema te geven. Je kunt dit zo instellen dat dit automatisch gaat wanneer de zon ondergaat of wanneer jij dat wilt.

Wanneer je mappen op je startscherm gebruikt, dan is het met Nova Launcher mogelijk om deze een ander uiterlijk te geven. Met deze update is het mogelijk om je mappen er net zoals de mappen in Android N Preview uit te laten zien. Ook in de zoekbalk zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd.

Downloaden

Nova Launcher is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. De prime versie van Nova Launcher (met toegang tot alle functies) kost €5,25.

Nova Launcher
Nova Launcher
Ontwikkelaar: TeslaCoil Software
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel