Edge Launcher 2.0: snel toegang tot belangrijke apps

De functionele launcher Edge Launcher heeft een update gekregen naar versie 2.0 en voegt daarmee allerlei eye candy toe aan de app. Met Edge Launcher krijg je snel toegang tot al je belangrijke applicaties.

Edge Launcher 2.0

In de update voor Edge Launcher 2.0 is hard gewerkt aan het uiterlijk van de launcher, zo is het bekende Card User Interface toegevoegd aan de app. Maar ook heeft de ontwikkelaar animaties toegevoegd en zijn de app instellingen voorzien van Material Design.

Edge Launcher 2.0

In Edge Launcher is het de bedoeling dat je met een simpele handeling snel toegang krijgt tot je belangrijkste applicaties en handelingen. Je kunt naast apps ook het aan en uitzetten van Bluetooth toevoegen aan de launcher. De launcher kan ook getoond worden door vanaf de rand van je scherm te swipen.

Edge Launcher 2.0

De ontwikkelaar van Edge Launcher hoopt in de komende versies de applicatie uit te breiden met het toevoegen van belangrijke contacten en ondersteuning voor thema’s. In de Pro versie van deze launcher kun je meer apps toevoegen en ook meer snel handelingen definiëren. Beide versies kun je hieronder vinden in de Google Play Store.

Edge Launcher
Edge Launcher
Ontwikkelaar: Reactiv Studios
Prijs: Gratis
Edge Launcher Pro
Edge Launcher Pro
Ontwikkelaar: Reactiv Studios
Prijs: € 1,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel