Solid Explorer 2.2.7 krijgt App Shortcuts en verbeteringen voor Android Nougat

De bestandsbeheerder Solid Explorer heeft een update gekregen. Deze erg uitgebreide en strak vormgegeven file-manager is onmisbaar op de redactie en Solid Explorer 2.2.7 voegt verschillende verbeteringen toe. De update komt onder andere met shortcuts voor Android Nougat.

Solid Explorer 2.2.7

De ontwikkelaars van de populaire bestandsbeheerder Solid Explorer hebben versie 2.2.7 uitgebracht. De update voegt voor gebruikers van Android 7.1 Nougat de ondersteuning toe voor shortcuts. Hiermee worden snelkoppelingen naar meest recent gebruikte (cloud) diensten toegevoegd zodat je deze direct kunt openen zonder eerst de app te openen.

Solid Explorer 2.2.7

Daarnaast zijn in Solid Explorer 2.2.7 enkele bugs opgelost. Zo kunnen op smartphones met Nougat de systeemmappen weergegeven worden zonder root-toegang. Tevens kunnen alle gebruikers nu bij het selecteren van bestanden de grootte van de bestanden aflezen in de werkbalk. Ook zijn de vertalingen bijgewerkt en zijn enkele andere bugs opgelost. De update is vanaf nu beschikbaar via onderstaande button uit de Play Store.

Solid Explorer File Manager
Solid Explorer File Manager
Ontwikkelaar: NeatBytes
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel