Solid Explorer: 2.2: grote update met encryptie, multi-window en vingerafdruk-herkenning

Solid Explorer is naar onze mening de beste file-manager voor Android. Strak Material Design en enorm veel functies maken de app onmisbaar. Een nieuwe update naar Solid Explorer 2.2 maakt de applicatie nog beter. Met encryptie, multi-window, vingerafdruk-ondersteuning en meer.

Solid Explorer 2.2

In de Google Play Store hebben de ontwikkelaars van Solid Explorer hun app van een flinke update voorzien. Naast de al beschikbare Material Design thema’s kan je nu ook ervoor kiezen om automatisch te schakelen tussen het dag- en nacht thema. Mocht je gebruik maken van Android 7.0 Nougat dan kan je in Solid Explorer 2.2 ook gebruik maken van multi-window.

Encryptie en vingerafdrukscanner

Een andere verbetering is de encryptie van bestanden. Beschikt je telefoon over een vingerafdrukscanner? Dan kan je hiermee je bestanden ontgrendelen. Door een bestand of map ingedrukt te houden in de bestandsbeheerder kan je ervoor kiezen om het bestand te versleutelen. Dit doe je met een wachtwoord en eventueel met de vingerafdruk.

Downloaden

Solid Explorer 2.2 bevat nog veel meer verbeteringen. De eerste 14 dagen kan je overigens de app gratis proberen. Daarna kan je voor eenmalig 1,99 euro de app onbeperkt gebruiken; zijn geld meer dan waard!

Solid Explorer File Manager
Solid Explorer File Manager
Ontwikkelaar: NeatBytes
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel