WhatsApp: functie die automatisch berichten verwijdert, stap dichterbij

WhatsApp werkt aan een nieuwe functie. Gebruikers krijgen binnenkort de mogelijkheid om berichten na een bepaalde periode automatisch te verwijderen. De aanwijzingen hiervoor zijn gevonden in een beta-versie van WhatsApp.

WhatsApp berichten automatisch verwijderen

De ontwikkelaars van WhatsApp geven je binnenkort een nieuwe feature in de app. De applicatie wordt uitgebreid met een optie waarmee je kunt instellen dat berichten na een bepaalde tijd automatisch verwijderd worden. Nu kun je berichten nog een bepaalde tijd verwijderen, maar moet je dit wel handmatig doen. Daar komt dus binnenkort verandering in.

WhatsApp automatisch berichten verwijderen

Voor het automatisch laten verwijderen van berichten kan er gekozen worden uit vijf verschillende periodes. Het gaat om de volgende keuzes;

  • 1 uur
  • 1 dag
  • 1 week
  • 1 maand
  • 1 jaar

Deze functie werkt niet alleen bij 1-op-1 chats, maar ook in groepsgesprekken. In dat laatste geval moet je wel de beheerder zijn van die groep. Het is niet helemaal duidelijk op dit moment of het bericht dan ook voor de ander wordt verwijderd.

De functie is nog niet beschikbaar, maar zal naar verwachting in de toekomst uitgerold worden naar de app. We verwachten binnenkort ook een donker thema voor de chat-app.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel