WhatsApp 2.19.315 brengt 230 nieuwe emoji: dit zijn ze

In een nieuwe versie van WhatsApp hebben de ontwikkelaars in totaal 230 nieuwe emoji toegevoegd aan de berichtendienst. De nieuwe emoticons werden enige tijd al aangekondigd, maar kunnen vanaf nu gebruikt worden.

Nieuwe emoji in WhatsApp

Om de zoveel tijd worden de databases vol emoji bijgewerkt met nieuwe uitdrukkingen, kleuren en mogelijkheden. In de nieuwste beta van WhatsApp, versie 2.19.315 hebben de ontwikkelaars de nieuwe emoji toegevoegd die aangekondigd werden met Emoji 12.0. In totaal gaat het om 230 nieuwe emoticons die je nu in WhatsApp kunt gebruiken. Echter gaat het ook om varianten op bestaande emoji zoals een andere keuze voor huidskleur, geslacht of de kleur van het haar.

Nieuwe emoji die we nu kunnen gebruiken zijn bijvoorbeeld het gehoorapparaat, de gebarentaal, de robotarm, een persoon in een rolstoel of in een scootmobiel, maar ook nieuwe dieren. Denk aan de luiaard, flamingo en de blindengeleidehond. Nieuw zijn verder de wafel, het pakje drinken, de ui en de knoflook. Ook zijn er verschillende nieuwe kledingstukken toegevoegd.

WhatsApp voegt de nieuwe emoticons als eerst toe aan de beta-versie. In WhatsApp 2.19.315 kun je deze dus gebruiken, maar iemand anders, naar wie je de emoji stuurt, moet ook deze versie hebben om deze te kunnen zien. De update wordt verspreid via het beta-programma van WhatsApp. Binnenkort zal de update via de Play Store voor iedereen uitgerold worden, dan kan iedereen de 230 nieuwe emoji gebruiken. In onderstaande video zie je alle nieuwe emoji die nu zijn toegevoegd.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel