WhatsApp update voor Android brengt grote emoji

WhatsApp brengt een update uit voor de Android-app waarbij we grotere emoji krijgen te zien. De grotere emoticons kennen we al van het ‘kloppende’ hart, maar nu kan iedere emoji groot worden weergegeven. Wij leggen je uit hoe je grote emoji krijgt in WhatsApp.

WhatsApp grote emoji

Een nieuwe update staat klaar voor de Android-app van WhatsApp. Vanaf WhatsApp 2.16.256 krijg je bij het kiezen van emoticons grotere emoji te zien. Het gaat hierbij om alle beschikbare emoji, dus van de knipogende emoji tot aan de auto.

WhatsApp grote emoji

Je kunt niet zelf bepalen hoe groot de emoji moet worden. Wanneer je één emoji stuurt wordt deze groot verzonden, bij twee emoticons worden ze iets groter, bij drie emoticons iets minder groot en bij vier of meer emoji worden ze in de normale grootte weergegeven. Ook als je een emoticon bij tekst gebruikt krijg je de normale grootte van de emoji te zien.

De grotere emoticons worden alleen getoond bij degenen met versie 2.16.256 en hoger. Dit betreft een betaversie. Mocht je ook grotere emoji willen verzenden, dan kan je hier de APK downloaden van de nieuwste versie van WhatsApp. We verwachten de update binnenkort ook in de Play Store, maar dit kan nog wel even duren.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel