WhatsApp voegt wisselgesprekken toe aan app

Er wordt een update uitgerold voor WhatsApp. Gebruikers krijgen hierbij toegang tot de functie ‘Wisselgesprekken’. Ideaal voor de bellers via WhatsApp.

WhatsApp met wisselgesprekken

WhatsApp breidt de belfunctie uit met een nieuwe optie, wisselgesprekken. Hiermee wordt het mogelijk om te schakelen tussen andere oproepen. Wanneer je op de ‘normale’ manier belt via je provider en je krijgt een andere oproep binnen, dan kun je ervoor kiezen om de huidige oproep in de wacht te zetten. Je schakelt dan automatisch over naar de nieuwe inkomende oproep.

WhatsApp wisselgesprek

De ondersteuning voor wisselgesprekken in WhatsApp werkt net ietsjes anders. Wanneer je in gesprek bent, krijg je twee opties voorgeschoteld. De nieuwe inkomende oproep weigeren, of de huidige oproep beëindigen en de nieuwe aannemen. Helaas ontbreekt er nog een mogelijkheid om de huidige oproep actief te houden en in de wacht te zetten, maar het is iets. Tot nu toe kreeg je pas na het eindigen van je oproep een melding dat je een oproep had gemist.

WhatsApp rolt de nieuwe feature uit via een update in de Google Play Store. De functionaliteit komt ook beschikbaar voor WhatsApp Business.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel