WhatsApp Web uitgelekt in video’s

WhatsApp Web zal niet al te lang meer op zich laten wachten. In nieuwe video’s is te zien hoe de bediening eruit zal komen te zien van de webversie van WhatsApp. Daarnaast zijn er nieuwe details te vinden over de belfunctie in WhatsApp.

Op het internet zijn twee video’s verschenen van WhatsApp Web. De webversie van WhatsApp is al lange tijd een grote wens van de gebruikers van de chat-app. De video laat zien dat een QR-code gescand moet worden en er vervolgens via de browser gechat kan worden. Zoals is te zien op de video zit een zogenoemde scanner verwerkt in WhatsApp.

Vermoedelijk zal de webversie van WhatsApp op termijn een QR-code laten zien, waarmee je de browserversie van WhatsApp kan verifiëren. Echter is de nieuwe technologie in WhatsApp voor WhatsApp Web niet definitief, aangezien er nog aardig wat bugs in de video naar voren komen.

In de screenshots die verder naar buiten zijn gebracht, is duidelijk te zien hoe WhatsApp de belfunctie wil gaan integreren in WhatsApp. De drie verschillende tabbladen maken onderscheid tussen ‘calls’, ‘chats’ en ‘contacten’. De grote hoorn met de plus, dook ook al op toen wij met het exclusieve nieuws kwamen waarin diverse bewijzen naar voren kwamen voor de belfunctie.

whatsapp-call-web

Wanneer er meer bekend is over WhatsApp Web en de belfunctie in WhatsApp, lees je dat uiteraard op DroidApp.

via Google+

Lees ook

Reageer op dit artikel