Wiko Fever met ‘glow in the dark’ en hippe Wiko Pulp verkrijgbaar in Nederland

De Franse fabrikant Wiko heeft twee nieuwe smartphones uitgebracht in Nederland, zo ontdekte DroidApp. Het gaat om de strakke Wiko Pulp en de Wiko Fever met glow in the dark. Beide toestellen vallen niet alleen op door hun uitgebreide mogelijkheden, maar ook nog eens door hun opvallend scherpe prijs.

Wiko Fever 4G

Wiko is een fabrikant uit Frankrijk die uitgebreide maar gunstig geprijsde smartphone uitbrengt. In september kondigde het de Wiko Fever 4G aan, een smartphone die licht geeft in het donker. Dit omdat het toestel is voorzien van glow in the dark. Hierdoor hoef je in het donker niet meer met een wilde hand over je nachtkastje te wapperen.

Wiko Fever 4G

De Wiko Fever 4G, de volledige naam van het toestel, is voorzien van een 5,2 inch display met een full-HD resolutie. Dankzij de ondersteuning voor dual-SIM kan je twee simkaarten gebruiken en er is ondersteuning voor zowel het 4G- als 3G- en 2G-netwerk. Het interne geheugen bedraagt 16GB en kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Het toestel is lekker snel dankzij de octa-core processor en het 3GB aan werkgeheugen.

Wiko heeft de Wiko Fever 4G verder nog voorzien van een 13 megapixel camera, een krachtige 2900 mAh accu en nog veel meer. Wil je alles weten over de Wiko Fever 4G? We hebben alle informatie, prijzen en nieuwsberichten gebundeld op de Wiko Fever toestelpagina die je via onderstaande button kunt bereiken.

Lees de uitgebreide Wiko Fever review

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Wiko Pulp 4G

Wiko Pulp 4G

Wiko heeft nog een toestel verscheept naar de Nederlandse winkels; de Wiko Pulp 4G. Deze smartphone heeft een metalen frame en een achterkant met leer-effect. Hierdoor oogt de smartphone niet alleen luxe, maar voelt hij ook zo aan. Het scherm heeft een grootte van 5,0 inch met een HD-resolutie. Ook de Pulp 4G geeft je toegang tot het snelle 4G-netwerk en de foto’s schiet je met de 13 megapixel camera.

Op onze smartphone-pagina van de Wiko Pulp 4G vind je alle specificaties, de winkels waar het toestel te koop is en nog veel meer. Via onderstaande button kom je terecht op onze Wiko Pulp 4G-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Vorige maand publiceerde we de Wiko Rainbow Jam review. Deze smartphone kost slechts 100 euro en wist ons erg te overtuigen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel