Wiko View 2 met notch en strak design voor 199 euro in Nederland

De Wiko View Lite werd eerder deze week al uitgebracht in Nederland, nu is ook de Wiko View 2 uitgebracht in ons land. Het toestel heeft een gunstig prijskaartje en heeft een strak design met een kleine notch.

Wiko View 2 in Nederland

De Wiko View 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. De smartphone werd tijdens het Mobile World Congress aangekondigd en was naar onze mening een verrassing. Het toestel heeft een kleine notch bovenaan het scherm en daarin is de 16 megapixel front-camera geplaatst. Aan de achterkant is een 13 megapixel camera te vinden.

Wiko View2

Er is een 6,0 inch HD+ beeldscherm en een vingerafdrukscanner. De smartphone wordt aangedreven door een Snapdragon 435 octa-core processor, aangevuld met 3GB RAM en 32GB (uitbreidbare) opslagruimte. Ook is er dual-sim ondersteuning, een 3000 mAh accu en NFC.

De smartphone heeft een interessante prijs van 199 euro meegekregen. De smartphone is per direct verkrijgbaar bij Mobiel en MediaMarkt. We schreven afgelopen week al dat ook de Wiko View Lite in Nederland verkrijgbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel