Winterland Breda app: ideaal voor een bezoek aan het winterse evenement

Winterland Breda, dat is de naam van het nieuwe evenement in de Brabantse stad. De gemeente pakt groots uit met het winterse evenement en de stad wordt omgetoverd tot een wintersensatie, zo meldt Breda. Dit jaar is ook het Serious Request Glazen Huis in Breda en dus komt de Winterland Breda app goed van pas.

Winterland Breda

De gemeente Breda heeft de stad voor de komende drie weken omgetoverd tot een grote wintersensatie. Voor de inwoners van Breda is al bekend dat Park Valkenberg omgedoopt wordt tot Winter Parc en hier een wintermarkt is. Ook in de gezellige binnenstad is er genoeg te beleven en is er een kerstmarkt in de winkelstraten. Winterland Breda begint vandaag, vrijdag 16 december en duurt tot en met 8 januari 2017. Ook is er een schaatsbaan, veel muziek, een nostalgische kermis en genoeg vertier voor de kinderen.

Serious Request

Het is de eerste keer dat Winterland Breda wordt gehouden. Het evenement valt, niet toevallig, gelijk met 3FM Serious Request. Van 18 december tot en met 23 december 2016 staat het Glazen Huis op de grote markt in Breda. De dj’s Frank en Domien zamelen geld in voor het goede doel door het draaien van plaatjes.

Winterland Breda app

Om precies te weten wat er te doen is, is er de Winterland Breda app. Deze applicatie laat zien welke evenementen er op de agenda staan. Voor sommige optredens en voorstellingen heb je een kaartje nodig, die je via de applicatie van Winterland Breda kunt aanschaffen. Tevens vind je in de app de actuele parkeerdrukte en kan je zien waar je het beste kunt parkeren. In de toepassing vind je verder informatie over de pendelbussen, het openbaar vervoer, de openingstijden en andere praktische informatie.

Downloaden

Bij het opstarten van de Breda Winterland app zie je direct de plattegrond en ook vind je het programma per dag. Ook kan je een winterse selfie maken en je wens versturen naar de Wish Tree. Dit en meer vind je in de Winterland Breda app. Deze applicatie kan je gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. De app is er ook voor iOS.

Winterland Breda
Winterland Breda
Ontwikkelaar: Show Driven
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel