Xiaomi stelt Android 10 met MIUI 11 beschikbaar voor Mi 9T Pro

De bezitters van de Xiaomi Mi 9T Pro kunnen een nieuwe update downloaden voor hun device. De fabrikant is begonnen met het updaten naar Android 10 met MIUI 11.

Android 10 voor Mi 9T Pro

Xiaomi rolt een update uit voor één van haar vlaggenschepen. Het gaat om de Xiaomi Mi 9T Pro, waarvoor de update naar Android 10 beschikbaar is. Dit is niet de enige verbetering, de update brengt namelijk ook de nieuwste skin naar het toestel; MIUI 11. Gebruikers krijgen vanaf nu meer controle over hun privacy, waarbij je specifieke rechten per app aan kunt passen.

Xiaomi Mi 9T Pro

De Chinese fabrikant heeft aan nog meer verbeteringen gewerkt. De gebruikersinterface is op verschillende gebieden verbeterd en je hebt de keuze uit dynamische thema’s voor het Always-on Display. MIUI 11 bevat een nieuwe reeks, natuurlijke ringtones en een verbeterde Mi Doc Viewer. Ook de taken-app is vernieuwd en voortaan kun je snel antwoorden op meldingen. Daarnaast krijgt de Xiaomi Mi 9T Pro nog vele andere kleinere verbeteringen

Gebruikers krijgen de update aangeboden op hun Mi 9T Pro. Eventueel kan er ook handmatig gecontroleerd worden op updates, via het menu met instellingen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel