Xiaomi Mi 9T ontvangt grote MIUI 11 update met nieuwe patch

Xiaomi heeft een update beschikbaar gesteld voor de Xiaomi Mi 9T. De smartphone krijgt de MIUI 11 update, waarbij een hoop nieuwe functies worden toegevoegd. Het is nu wachten op de update naar Android 10.

MIUI 11 voor Xiaomi Mi 9T

Degenen die in het bezit zijn van een Xiaomi Mi 9T krijgen een toffe update aangeboden. De fabrikant heeft MIUI 11 beschikbaar gesteld, zo laat Ruud aan DroidApp weten. De smartphone krijgt met de update een hoop nieuwe functies. Het zijn functies die we vrijdag ook in de MIUI 11 update zagen voor de Pocophone F1.

Xiaomi Mi 9T MIUI 11

De changelog van de MIUI 11 update is een vrij lange. Hierbij zien we verschillende aanpassingen in de interface, waarbij het scherm beter tot zijn recht komt. Tevens is het Always On Display van de Xiaomi Mi 9T verbeterd met dynamische thema’s. Met ‘Sounds of Nature’ heb je toegang tot een groot aantal nieuwe ringtones en geluiden die je kunt gebruiken. Tevens kun je documenten als preview openen voordat je hem opent, en is de Mi Doc Viewer verbeterd. Gebruikers krijgen verder de mogelijkheid om direct foto’s en bestanden vanaf de smartphone zonder tussenkomst van andere apps te printen. Dankzij Game Turbo wordt het gamen nog prettiger gemaakt.

Ruud meldt dat de app icoontjes een flinke metamorfose hebben gekregen met de update. Daarbij merkt hij ook een flinke toename in het batterijverbruik. Dit lijkt met een reboot, het opnieuw opstarten van de telefoon, grotendeels verholpen te zijn.

Naast nog veel meer nieuwe functies, krijgen gebruikers van de Xiaomi Mi 9T ook een nieuwe security-patch. Dankzij beveiligingsupdate oktober 2019 is je toestel weer een stukje veiliger geworden. Nog steeds draait de Xiaomi op Android 9 Pie, het is nog niet duidelijk wanneer we Android 10 voor de telefoon kunnen verwachten. De update wordt vanaf nu uitgerold. Wanneer deze beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je device.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel