MIUI 11: screenshots tonen nieuwe skin van Xiaomi

Xiaomi werkt aan een nieuwe eigen skin, welke over de Android-interface gelegd zal worden. Nu zijn er screenshots opgedoken van het nieuwe MIUI 11. Wat heeft de nieuwe skin te bieden?

Nieuwe MIUI 11 skin

Het Chinese Xiaomi voorziet een groot deel van haar toestellen van de eigen interface. Deze Xiaomi MIUI skin zal in een nieuw jasje gestoken worden. De verwachting is dat de nieuwe MIUI 11 skin later dit jaar geïntroduceerd zal worden. Nu zien we de eerste paar screenshots van de nieuwe interface. Het komt wat meer richting de skins die andere fabrikanten gebruiken, maar het houdt een eigen design.

MIUI 11

MIUI 11 zal voorzien zijn van nieuwe icoontjes, een vernieuwd design en nieuwe features. In de nieuwe skin zien we meer witte ruimte en grote titelteksten. Ook het menu met instellingen is vernieuwd. Eén van de nieuwe features is het implementeren van een functie waarmee je bestanden kunt delen tussen verschillende apparaten. Hierbij gaat het in eerste instantie om een functie waarvoor Xiaomi samenwerkt met Vivo en Oppo. Het Always On Display is ook verbeterd, waarbij de tekstkleur zich automatisch aanpast in de loop van de tijd.

Tot slot heeft Xiaomi gewerkt aan een nieuwe Community-app, nieuw ontworpen bestandsbeheerder en een nieuwe optie ‘Dynamische geluiden’. Ook wordt het mogelijk de donkere modus in te plannen en kun je in combinatie met sommige berichten-apps de snelle antwoorden gebruiken.

De screenshots van MIUI 11 die we hier zien, betreffen een vroegtijdige build, zo meldt XDA. Hierdoor kan het zijn dat niet alle functies direct toegevoegd worden aan de MIUI 11 skin. Wanneer we de nieuwe skin van Xiaomi verwachten is nog niet bekend.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel