Xiaomi komt met eigen winkels (en meer) naar Nederland

Xiaomi heeft tijdens een persconferentie voor de Benelux wat meer details bekend gemaakt voor wat we in Nederland kunnen verwachten. De Chinese fabrikant komt met eigen winkels, een Nederlandse webwinkel en nieuwe producten.

Xiaomi: de Nederlandse plannen

Op een eigen persconferentie heeft Xiaomi de plannen voor de Nederlandse markt bekend gemaakt. Hoewel het met veel bombarie gepresenteerd werd, hadden we eigenlijk wat meer verwacht van de Chinese fabrikant. Tijdens de introductie werd bekend gemaakt dat de Xiaomi Mi 9, Xiaomi Redmi Note 7 en Mi Band 3 naar Nederland komen. De twee smartphones zijn echter al enige tijd geleden uitgebracht in Nederland en al verkrijgbaar bij Belsimpel.

Xiaomi Mi 9

Nieuw is dat het bedrijf nu zich definitief in Nederland gaat vestigen. Waar het eerder al een samenwerking sloot met Belsimpel en Kruidvat, gaan ze nu zelf de markt op. West-Europa heeft de hoogste prioriteit in het uitbreidingsplan, zo meldt Xiaomi. Er komen eigen winkels in Nederland. Dat zal nog dit jaar gebeuren, maar het is onduidelijk waar deze winkels komen en wanneer dit gepland staat. Binnenkort zal Xiaomi starten met het verkopen van toestellen via de nieuwe Nederlandse webwinkel.

Xiaomi Mi Band 3

De Xiaomi Mi Band 3 is een wearable die we al kennen. Er is een OLED-beeldscherm waarop je kunt zien hoe het met je fitness gesteld staat. Hij is waterbestendig, heeft een eenvoudige bediening en een prijskaartje van 29,90 euro. Alle details over de smartphones kun je bekijken op de toestelpagina’s, via onderstaande buttons.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel